Wij zijn Landgoed Zonheuvel


Landgoed Zonheuvel is een Hotel Conferentiecentrum. Bijzonder gastvrij, vol trots en passie om onze gasten optimaal te bedienen. We denken graag met je mee en zetten ons in voor een duurzaam circulair landgoed. We zijn een voorloper als het gaat om maatschappelijke verantwoordelijkheid.


Hoe is het om voor Landgoed Zonheuvel te werken?


Bij ons kun je lekker hard werken en ga je aan het eind van de dag met een voldaan gevoel naar huis. We leggen de gasten in de watten, zodat zij echt van hun verblijf, congres, evenement, etc. kunnen genieten. Dit doen we door gastgerichtheid, goed samenwerken en met een lach op ons gezicht!

Je krijgt bij Landgoed Zonheuvel verschillende manieren om jezelf te ontwikkelen. Dit begint om jezelf open te stellen voor ontwikkeling. Open staan voor feedback en ook het geven feedback. Hoe kunnen we het nog wat beter doen? Daarnaast bieden we daar waar mogelijk opleidingen en faciliteren we de juiste certificaten (denk aan: sociale hygiëne, BHV, etc.)

De wil om te veranderen en proactief mee te denken en te doen is voor ons belangrijk. Dit maakt dat we het elke dag een beetje beter doen. Als je bij ons komt werken wees voorbereid op fijne collega's.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen


Als Landgoed Zonheuvel vinden wij het ontzettend belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dit doen wij dan ook met meerdere projecten waar wij ons voor inzetten. Een belangrijk onderdeel is duurzaamheid.

Bij ons betekent duurzaamheid: gewoon DOEN! Met een Gouden Greenkey-keurmerk, lid van MVO Nederland, en als partner SDG-House,  behoort Landgoed Zonheuvel tot een van de meest duurzame hotels van Nederland.

Naast duurzame inkoopinitiatieven gebruiken we in de keuken de groenten en kruiden uit onze eigen moestuin, doen mee met de plasticvrij challenge, en hebben het handvest van de aarde (Earth Charter) ondertekend. Het landgoed zelf wordt onderhouden volgens de principes van circulair landgoedbeheer. 

Beste congreslocatie


Met gepaste trots mogen wij ons al drie jaar lang de beste congreslocatie van Midden-Nederland noemen.
Een rondje over het landgoed


Ben jij onze nieuwe collega?