Ons sollicitatieproces


Bij Landgoed Zonheuvel staat de gast centraal. Wij doen er alles aan om de administratieve processen tot een minimum te beperken, zodat onze medewerkers de tijd krijgen om onze gasten in de watten te leggen. Dit doen wij ook bij de afdeling Mens en Organisatie (HR) met het sollicitatieproces. Op deze manier kunnen wij jou sneller een reactie sturen op je sollicitatie. Dat is voor jou trouwens niet het enige voordeel.


In jouw sollicitatieportal vind je alle actuele informatie en communicatie rondom jouw sollicitatie terug. Dat is lekker overzichtelijk en weet je altijd waar je aan toe bent.


Hoe werkt het?


Stap 1
Klik op de knop 'Solliciteren' bij de vacature.


Stap 2
Vul al je gegevens in op het formulier, voeg je CV en motivatie toe als bijlage.


Stap 3
Kies 'Aanmaken' en jouw sollicitatie wordt verstuurd.

Ben jij klaar voor je nieuwe uitdaging?

Kijk of wij voor jou een interessante vacature hebben en solliciteer.

Gesolliciteerd! Wat zijn de volgende stappen?


Wanneer je sollicitatie bij ons is binnengekomen krijg je een email met daarin toegang tot ons sollicitatieportaal op deze website. Hier vind je alle informatie terug over jouw sollicitatie en worden de vervolgstappen vastgelegd (we hebben meer informatie van je nodig of we nodigen je uit voor een gesprek, etc.) Elke keer als er een bericht van ons voor je klaar staat, ontvang je van Landgoed Zonheuvel een email met daarin een link naar het betreffende bericht.

Mocht je in de tussentijd vragen hebben neem dan rechtstreeks contact op.

Hoe bereid ik me voor?

We geven graag een aantal tips zodat jij de beste indruk kan maken voor je eventuele sollicitatiegesprek.